RVS rooster

RVS roosters

Een rvs rooster nodig? Kom dan naar Triwa in Heerenveen. Hier kun je een rvs rooster krijgen in elke variant die je maar wenst. Naast metalen en aluminium roosters kun je dus ook kiezen voor rvs roosters. Uiteraard zijn er ook standaardmaten verkrijgbaar, maar juist met de specifieke gevallen weet Triwa raad.

Schoepenrooster als omheining
Looprooster camping

Maatwerk RVS roosters

Een andere model nodig? Een andere plaatdikte? De roosters worden geleverd zoals jij dat wilt. Antislipuitvoeringen en benodigdheden kunnen aan je rvs rooster gelast worden. Je kunt ze precies op maat geleverd krijgen. Dat geldt voor de façade,- pers,- kartonnage,-lamellen,-schoepen,-rooster,-tuin, en gevelroosters. Dit zijn enkel voorbeelden. Wil je ergens anders een rvs rooster voor? Schroom niet om het te bespreken. Het is evengoed mogelijk om de rvs roosters te laten beitsen en passiveren. Om er zeker van te zijn dat je correct geholpen wordt, is het mogelijk op vrijblijvend een offerte aan te vragen. De verwachte kosten worden zo in beeld gebracht en je weet meteen waar je aan toe bent. Het is dus absoluut aan te raden om het aanbod op onze website te bekijken.

Contact

Je kunt contact opnemen via de website of telefonisch. Triwa zal er altijd voor zorgen dat je de beste levering krijgt van het rooster dat je wenst. Maat, dikte, kleur, wel of geen aanlassing? Of een indicatie wat het je gaat kosten? Het is allemaal mogelijk. Je kunt ook je gegevens achterlaten op het formulier op de website en er wordt contact met je opgenomen om je wensen te bespreken of vrijblijvend advies in te winnen.

Kartonnagerooster
    Je offerteaanvraag
    Je offerteaanvraag is leegTerug naar de website