Schoepenrooster Arnhem

Kies voor een stijlvol afgewerkt schoepenrooster in Arnhem

Er zijn verschillende manieren om uw tuin af te scheiden van dat van uw buren. Een van de opties die u hierbij heeft is een combinatie van betonnen muurtjes met daartussen een schoepenrooster. De keuze voor een schoepenrooster in Arnhem biedt u verschillende voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld een houten schutting. Zo kunt u klimplanten tegen het schoepenrooster omhoog laten groeien. Het maakt dat het rooster in de zomer een kleurrijk paneel vormt! Daarbij is het rooster voorzien van gaten, waardoor de wind uw tuin kan ventileren. Zeker in een kleinere tuin is dit prettig.

roosterhekwerk Purmerend
Schoepenrooster als omheining

Schoepenrooster in Arnhem laten ontwikkelen

Triwa biedt u een op maat gemaakt schoepenrooster in Arnhem aan. Zo bent u ervan verzekerd, dat het rooster straks naadloos aansluit op uw persoonlijke smaak. U heeft verschillende mogelijkheden bij de ontwikkeling van een schoepenrooster. Kies bijvoorbeeld tussen roosters van staal, aluminium en RVS. In het geval van een stalen schoepenrooster kunnen we deze in alle beschikbare RAL-kleuren uitvoeren. Zo laat u het rooster naadloos aansluiten op de kleur van de gebruikte bakstenen in tussenmuurtjes. Bij RVS heeft u de keuze uit gebeitst en gepassiveerd materiaal.

Direct schoepenrooster in Arnhem bestellen

Ziet u ook welke voordelen een schoepenrooster in Arnhem u kan bieden? Neem contact met ons op, zodat we u er meer over kunnen vertellen. Na een inventarisatie van uw persoonlijke voorkeuren, doen we u een voorstel voor een bepaald model schoepenrooster. Sluit het rooster volledig aan op uw voorkeuren? In dat geval gaan we zo snel mogelijk aan de slag met de productie hiervan. Ook wanneer u nog vragen heeft, nodigen we u van harte uit contact met ons op te nemen.

roosterhekwerk Purmerend
    Je offerteaanvraag
    Je offerteaanvraag is leegTerug naar de website