Schoepenrooster Groningen

Maak gebruik van een schoepenrooster in Groningen

Triwa in Heerenveen is uw specialist op het gebied van verschillende soorten roosters, trappen en hekwerk. Een van de soorten roosters die we u kunnen bieden, is een schoepenrooster in Groningen. Er zijn verschillende situaties waarin het gebruik van dit type rooster interessant kan zijn. Gebruik een schoepenrooster in Groningen bijvoorbeeld voor de afrastering van uw tuin. Het voordeel van een schoepenrooster ten opzichte van een reguliere schutting, is het feit dat u hier heel eenvoudig verschillende soorten planten tegen op kunt laten groeien. Zo krijgt de tuin een hele natuurlijke uitstraling!

Schoepenrooster in Groningen biedt ventilatie

Niet alleen het feit dat u planten eenvoudig tegen het rooster omhoog kunt laten groeien is een reden om een schoepenrooster in Groningen te overwegen. Denk bijvoorbeeld ook aan het feit dat een schoepenrooster ventilatie biedt in uw tuin. Het schoepenrooster is niet volledig gesloten, maar bevat grote gaten. Via deze gaten ontstaat er een luchtstroom in de tuin. Zeker op warme zomerdagen biedt dit verschillende voordelen! Triwa biedt u de mogelijkheid om uw schoepenrooster in Groningen volledig naar uw wensen af te laten werken. Voorzie deze bijvoorbeeld van muggengaas of een nette flensrand.

Meer informatie over een roosters in Groningen

Wilt u meer weten over de voordelen van een schoepenrooster in Groningen? Bent u benieuwd welke mogelijkheden wij u bieden in de afwerking van dit rooster? Wij bieden de roosters onder meer aan van staal, aluminium en RVS. Neem in eens contact met ons op. We vertellen u er graag meer over en denken met u mee over het meest geschikte rooster bij uw situatie.

Contactgegevens

Triwa Trapliften
Denemarkendreef 10
8447 SG Heerenveen

+31 (0)513-64 81 01
info@triwa.nl