Schoepenrooster kopen

Een schoepenrooster kopen als erfafscheiding

Om van enige privacy te kunnen profiteren in uw tuin, wilt u een degelijke erfafscheiding op de erfgrens plaatsen. Vaak wordt dit gedaan in samenspraak met de buren. Mocht u een vrijstaande woning hebben, dan kan het gebruik van een schoepenrooster interessant zijn. Bij een schoepenrooster geniet u van een rooster, welke lucht doorlaat en zo voor een goede ventilatie van ruimtes zorgt. Daar waar een houten schutting vaak eerder zorgt voor het vasthouden van warmte in uw tuin. Door de gaten in het schoepenrooster, is deze wellicht minder interessant als vervanging van zo’n houten schutting. Een schoepenrooster kopen doet u bij Triwa Heerenveen!

Mogelijkheden bij een schoepenrooster kopen

Een schoepenrooster kopen bij Triwa Heerenveen biedt u het voordeel, dat u de keuze heeft uit een groot aantal mogelijkheden. Wij bieden u de optie om het schoepenrooster volledig op maat te maken. Zo kunt u het rooster volledig naar eigen wens laten ontwerpen. Kiest u bijvoorbeeld voor een rooster van staal, aluminium of RVS? Ieder van deze materialen heeft z’n eigen voor- en nadelen. Het voordeel van staal is dat u het materiaal in iedere gewenste RAL-kleur kunt laten uitvoeren. Zo valt het schoepenrooster minder snel op dan bij het gebruik van RVS.

Advies bij een schoepenrooster kopen

Het kan best lastig zijn om keuzes te maken bij een schoepenrooster kopen. Zeker wanneer u het rooster volledig naar uw eigen smaak kunt laten produceren. Triwa Heerenveen zet haar ervaring uit de afgelopen jaren graag voor u in, om u persoonlijk te adviseren. Welk type schoepenrooster past het beste bij uw situatie? Hoe kunt u deze zo ontwerpen, dat het rooster zo min mogelijk opvalt? Enzovoorts. Wij helpen u graag op weg!

Contactgegevens

Triwa Trapliften
Denemarkendreef 10
8447 SG Heerenveen

+31 (0)513-64 81 01
info@triwa.nl