Stalen trappen Groningen

Fraai vormgegeven stalen trappen in Groningen

Heeft u het gebruik van stalen trappen in Groningen al eens overwogen? Met stalen trappen geeft u ruimtes binnen uw woning of bedrijfspand een industriële, stoere look. Niet alleen binnen gebouwen komen deze trappen van pas. U kunt de trap bijvoorbeeld ook als noodoplossing gebruiken in geval van een brand. Plaats de stalen wenteltrap tegen de nooduitgang van uw gebouw, om deze snel te kunnen verlaten. Met een wenteltrap hoeft de stalen trap niet veel ruimte in beslag te nemen. Wel zo prettig! Waar binnen of rondom uw gebouw kan een stalen trap voor u interessant zijn?

RVS trap in hoog gebouw
Stevige traptreden

Voordelen van stalen trappen in Groningen

Het gebruik van stalen trappen in Groningen biedt u verschillende voordelen. Zo is de stalen trap allereerst slijtvast. Houten traptreden kunnen door de jaren heen sterk slijten. In het bijzonder bij een intensieve belasting. Denk aan houten trappen in winkels, bedrijfspanden, enzovoorts. Daarbij is een stalen trap tijdloos. U heeft hier de komende jaren veel plezier van, zelfs als u het bestaande interieur van uw pand wijzigt. Tot slot kan een stalen trap uw woning of bedrijfspand net iets stoerder en vooral unieker maken.

Stalen trappen in Groningen van Triwa

Triwa biedt u op maat gemaakte stalen trappen in Groningen aan. Zo bent u ervan verzekerd, dat de trap straks volledig aansluit op uw persoonlijke smaak en wensen. De trappen kunnen in verschillende vormen, soorten en maten aan u worden opgeleverd. Heeft u al een beeld bij de ideale stalen trap voor uw pand? Kiest u bijvoorbeeld voor een steektrap, een spiltrap of een kwartslagtrap? Triwa voorziet u graag van persoonlijk advies over uw mogelijkheden.

Zwembadtrap bij zwembad
    Je offerteaanvraag
    Je offerteaanvraag is leegTerug naar de website