Traptreden

Een grote diversiteit aan mogelijkheden

Triwa levert een breed assortiment aan traptreden in staal, RVS, aluminium en kunststof. De treden leveren wij uit voorraad, maar vooral op het gebied van maatwerk zijn wij sterk. Buiten de diversiteit aan materialen, kunnen de traptreden uitgevoerd worden in verschillende uitvoeringen, zoals roostertreden met verschillende maaswijdtes of plaattreden met verschillende gaten en profilering. We kunnen de treden in de gewenste hoogte, dikte en vorm fabriceren.

Spiltraptreden

De spiltraptreden of wenteltreden worden op maat gemaakt en zodoende altijd afgestemd op de gewenste situatie. De spiltraptreden kunnen voorzien worden van spijlgaten, zinkuitloopgaten en verschillende zettingen (verjongd, evenwijdig, enkel of dubbel). Voor de spiltraptreden is er een ruime keuze aan uitvoeringen mogelijk. Zo kunnen we ze voorzien van een grip profiel, rubber dop profiel of een roosterprofiel. Er zijn ook vele andere profileringen en gatenpatroon mogelijk.

Rechte treden

We hebben een standaard programma aan rechte traptreden is ons assortiment. Het gaat hierbij om zowel perfotreden als roostertreden. Daarnaast is er een ruime keuze aan profilering, gatenpatroon, materialen, hoogtes, dikte, vormen etc. De traptreden kunnen ook worden samengesteld als bordes.

Zoals vermeld hebben wij een ruimer aanbod. Staat uw gewenste uitvoering hierboven niet vermeld of bent u niet zeker van de opties? Neem dan gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Contactgegevens

Triwa Trapliften
Denemarkendreef 10
8447 SG Heerenveen

+31 (0)513-64 81 01
info@triwa.nl