Zwembadrooster kopen Joure

Zwembadrooster kopen in Joure

Bij de aanleg van een zwembad ontkomt u haast niet aan een zwembadrooster kopen in Joure. Het rooster helpt u het overlopen van het zwembad te voorkomen, door het overtollige water af te voeren. Daarbij komt het de veiligheid van uw bezoekers ten goede; de kans dat zij uitglijden over de gladde vloeren neemt af. Er blijft immers minder water op de vloer achter. Triwa helpt u graag verder bij een zwembadrooster kopen in Joure. In ons assortiment bieden we u verschillende mogelijkheden. Kiest u bijvoorbeeld voor een oprolbaar of star zwembadrooster rond uw zwembad?

Uw opties bij zwembadrooster kopen in Joure

Niet alleen maken we bij een zwembadrooster onderscheid tussen een star en oprolbaar model. Ook de positie van het zwembadrooster ten opzichte van de bassinrand speelt hierin mee. Zowel het oprolbare, als starre zwembadrooster kan haaks op de bassinrand geplaatst worden. Kiest u voor een parallelle plaatsing? Ga in dat geval altijd voor een star zwembadrooster. Er zijn meer factoren om rekening mee te houden. Bij een zwembadrooster kopen in Joure via Triwa heeft u keuze uit verschillende hoogtes (22, 25, 27 en 35 mm). Evenals dat u uit verschillende kleuren kunt kiezen. Standaard worden de roosters aangeboden in de kleuren wit, grijs, geel en beige.

Advies bij zwembadrooster kopen in Joure

Een zwembadrooster kopen in Joure kan de nodige uitdagingen met zich meebrengen. Aan welke eisen moet het rooster voor u voldoen? Welk type zwembadrooster krijgt uw voorkeur? Op onze website leest u meer over de verschillende roosters die we voor zwembaden aanbieden. Neem eens contact met ons op, wanneer u persoonlijk advies wenst bij een zwembadrooster kopen in Joure.

Contactgegevens

Triwa Trapliften
Denemarkendreef 10
8447 SG Heerenveen

+31 (0)513-64 81 01
info@triwa.nl