Zwembadrooster kopen

Zwembadrooster kopen

Wanneer u vanwege uw leeftijd of vanwege een lichamelijke beperking niet meer veilig van een zwembad gebruik kunt maken is dat natuurlijk erg jammer. Zeker omdat bewegen in water vaak erg goed is voor spieren en gewrichten. Wanner u de beschikking heeft over een privé zwembad en hier toch gebruik van wilt blijven maken ondanks beperkte mobiliteit, dan is een zwembadrooster kopen een heel goede optie. Met behulp van een zwembadrooster vergroot u namelijk de veiligheid tijdens het gebruik van het zwembad. De kans op uitglijden wordt aanzienlijk beperkt.

Zwembad met roosters
Zwembadroosters

Een zwembadrooster kopen geeft veiligheid in het water

Door gebruik te maken van een zwembadrooster vergroot u de veiligheid bij het gebruik van het zwembad aanzienlijk. Het rooster op de bodem zorgt ervoor dat u minder snel uitglijdt, ook als u beperkt bent vanwege een ziekte of handicap. Zo kunt u toch gebruik blijven maken van het zwembad. Om veilig in en uit het zwembad te komen kunt u tevens gebruik maken van een zwembadlift, die eveneens door Triwa kan worden geleverd. Op deze manier kunt u veilig zwemmen of oefeningen doen in het water, bij voorbeeld onder begeleiding van een fysiotherapeut.

Heeft u interesse in een zwembadrooster?

Wilt u uw zwembad ook veiliger maken met een zwembadrooster? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij informeren u graag over de diverse mogelijkheden. U kunt ons bereiken via ons e-mailadres info@triwa.nl. Wij doen ons best uw mail zo snel mogelijk te beantwoorden. Direct antwoord op uw vragen?  Neem dan telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 0513 – 64 81 01.

Zwembadroosters
    Je offerteaanvraag
    Je offerteaanvraag is leegTerug naar de website