Zwemtrap kopen

Zwemtrap kopen voor in uw zwembad

Geniet u iedere zomer van uw eigen zwembad in de tuin? Zeker in een grote tuin komt een zwembad goed tot z’n recht. Het biedt u en uw gezinsleden de mogelijkheid om af te koelen op een warme zomerdag, baantjes te trekken in de ochtend, enzovoorts. Om het zwembad makkelijk in en uit te kunnen komen, kan een zwemtrap kopen een verstandige keuze zijn. Een zwemtrap kopen is een van de mogelijkheden die u bij Triwa heeft. Wij bieden u op maat gemaakte zwemtrappen aan. Zo vindt u bij ons altijd een trap, die qua model en formaat aansluit op uw specifieke wensen. Hoe groot moet uw zwemtrap worden?

Mogelijkheden bij een zwemtrap kopen

Zoals reeds beschreven werd, betekent een zwemtrap kopen bij Triwa dat we deze op maat voor u maken. U heeft hierbij de mogelijkheid om vooraf aan te geven wat de hoogte en breedte van de zwemtrap moet zijn. Mocht u het lastig vinden om in te schatten van een goede hoogte voor de trap is, dan denken we graag met u mee. Zo bent u ervan verzekerd, dat de trap straks naadloos aansluit op uw zwembad. Overigens is een zwemtrap niet alleen in een zwembad te gebruiken. U kunt de trap bijvoorbeeld ook op een steiger in een kanaal of meer monteren. Vaak is het lastig om uit een kanaal op de steiger te komen door het relatief lage water.

Meer informatie over een zwemtrap kopen

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden bij een zwemtrap kopen via Triwa? Of wilt u direct een offerte laten opstellen voor uw eigen zwemtrap? Neem in beide gevallen vrijblijvend contact met ons op, zodat we de mogelijkheden aan u voor kunnen leggen. Samen zoeken we naar een ontwerp die goed past bij uw beoogde gebruik van de zwemtrap.

Contactgegevens

Triwa Trapliften
Denemarkendreef 10
8447 SG Heerenveen

+31 (0)513-64 81 01
info@triwa.nl