Zwemtrappen Leeuwarden

Zwemtrappen in Leeuwarden laten plaatsen

Woont u aan een kanaal, of heeft u een zwembad in uw tuin laten plaatsen? In dergelijke situaties zijn zwemtrappen in Leeuwarden onmisbaar. Met een zwemtrap klimt u eenvoudig in en uit het water. Daarbij geeft de zwemtrap uw zwembad een luxe uitstraling. Triwa is uw specialist op het gebied van zwemtrappen in Leeuwarden. Naar wat voor type trap bent u op zoek? De zwemtrappen die wij u kunnen leveren worden niet uitsluitend gebruikt in zwembaden en aan de kade van een kracht of kanaal. Ze worden bijvoorbeeld ook gebruikt in tuinen die grenzen aan open water, of op een boot om gemakkelijk op het dek te kunnen klimmen.

Kwalitatief hoogwaardige zwemtrappen in Leeuwarden

De zwemtrappen in Leeuwarden van Triwa zijn van kwalitatief hoogwaardig roestvast staal gemaakt. Zo bent u ervan verzekerd, dat u hier een lange tijd plezier van heeft. De zwemtrap kan geheel naar uw eigen smaak worden ontworpen. Kies de breedte en lengte die u wenst. Daarbij heeft u bij ons keuze uit verschillende soorten treden en buizen. Het maakt dat u altijd een zwemtrap kiest, die goed past bij de stijl van uw zwembad, de tuin of de boot waar u deze gebruikt.

Direct zwemtrappen in Leeuwarden samenstellen

Wilt u uw eigen zwemtrappen in Leeuwarden samenstellen? Neem eens contact met ons op, zodat we een afspraak kunnen maken voor een kennismaking. We leggen de verschillende mogelijkheden tijdens deze kennismaking aan u voor, wat u een goed beeld geeft van de opties die u heeft. We passen uw ontwerp net zo lang aan, tot deze geheel naar uw tevredenheid is. Vervolgens laten we de zwemtrappen in Leeuwarden zo snel mogelijk voor u produceren.

Contactgegevens

Triwa Trapliften
Denemarkendreef 10
8447 SG Heerenveen

+31 (0)513-64 81 01
info@triwa.nl