Kunststof roosters

Kunststof roosters van een hoge kwaliteit

Triwa biedt u verschillende mogelijkheden, wanneer u op zoek bent naar kunststof looproosters. Deze roosters worden gemaakt met een combinatie van glasvezel en hars, wat de kunststof roosters bijzonder sterk maakt! Een groot voordeel van deze kunststof roosters is dat ze een bijzonder lange levensduur hebben. Zo hoeft u de roosters de komende jaren niet te vervangen! Daarbij hebben ze een hoge chemische resistentie. Het maakt ze tot de ideale oplossing voor verschillende soorten panden. We kunnen roosters voorzien van een korrelige laag, welke als antislip dient.

Verschillende opties bij kunststof roosters

Wanneer u voor de kunststof roosters van Triwa kiest, heeft u diverse mogelijkheden. Kies tussen vier verschillende soorten hars: isotaal, phenol, vinylester en orthoftaal. Het is sterk afhankelijk van de omgeving waarbinnen de kunststof roosters gebruikt worden, welk type hars hier het beste op aansluit. Naast het verschil in hars, bieden we de kunststof roosters in uiteenlopende kleuren aan. Zo vindt u altijd een kleur die past bij de ruimte waarin u het rooster straks gebruikt. Een derde aanpassing kan gedaan worden in de hoogte van de roosters. De meest geschikte hoogte is afhankelijk van de belasting en de plek waar u het rooster gebruikt.

Advies over kunststof roosters

Vindt u het lastig te bepalen of de kunststof roosters ook voor u geschikt zijn? Triwa voorziet u graag van persoonlijk advies. Samen kijken we naar het type hars wat het beste past bij de ruimte waarbinnen u de kunststof roosters wilt gaan gebruiken. Ook kunnen we u meer vertellen over de verschillen tussen onze kunststof roosters en de modellen van metaal. Het helpt u een weloverwogen keuze te maken, wanneer u kiest voor nieuwe roosters.

Contactgegevens

Triwa Trapliften
Denemarkendreef 10
8447 SG Heerenveen

+31 (0)513-64 81 01
info@triwa.nl