Trappen Arnhem


Trappen Arnhem

Wanneer u denkt aan een trap, denkt u vast aan de trap in uw huis of op uw werk of andere plekken waar u regelmatig in aanraking komt met een trap. Maar er zijn meerdere plekken waarop een trap gewenst is maar waar niet vaak aan gedacht wordt. Denk bijvoorbeeld eens aan een zwembadtrap of een tanktrap. Wanneer u hiernaar op zoek bent, kunt u daarvoor perfect bij Triwa terecht. Wij bieden de beste begeleiding en service om ervoor te zorgen dat er een goede en een veilige trap komt.

Verschillende soorten trappen

Wij van Triwa bieden een assortiment trappen aan die niet meteen geschikt zijn voor in huis, al is dat natuurlijk wel helemaal afhankelijk van uw eigen smaak. Daar valt absoluut niet over te twisten. Maar laat het duidelijk zijn dat veel van onze trappen vooral industrieel worden gebruikt. Zoals platformtrappen en tanktrappen. De platformtrappen die bij aanbieden zijn onder te verdelen in vier groepen: tracker, navigator, navigator LT, navigator ELT. Om de ervoor te zorgen dat de trappen makkelijk te verplaatsen zijn, zijn de constructies gemaakt van aluminium.

Service op maat

Wanneer de trappen vooral industrieel worden gebruikt is het eigenlijk nog belangrijker dat ze extra veilig zijn. Daarvoor is het dus ook belangrijk om alle maten, constructies en materialen goed uitgezocht te hebben. Dit kunt u natuurlijk niet alleen en daarom kunt u altijd contact met ons opnemen voor advies en antwoorden op al uw vragen. Voor de beste trappen uit Arnhem kunt u ons bellen op 026 – 37 90 393.

Contactgegevens

Triwa Trapliften
Denemarkendreef 10
8447 SG Heerenveen

+31 (0)513-64 81 01
info@triwa.nl