Tuinrooster


Tuinroosters

Tuinroosters kunnen op veel verschillende manieren worden ingezet. Daarbij kunt u denken aan tuinroosters als hekwerk met roosterdeur, looppad, boomrooster, vijverbrug of vijverafdekking. Bij Triwa voorzien wij u van een breed assortiment tuinroosters in diverse uitvoeringen en gemaakt van verschillende grondstoffen.

Soorten tuinroosters

Bij Triwa beschikken we over een breed assortiment standaardmaten tuinroosters, maar daarnaast leveren wij ook maatwerk. Daarbij kunt u denken aan verschillende diktes en maaswijdtes en het aanlassen van andere materialen. Ook voorzien wij in de antislipuitvoeringen van de tuinroosters. Tuinrooster die wij zoal leveren zijn:

Grondstof en nabehandeling tuinroosters

Maar ook in de grondstoffen en behandeling daarvan kunnen de tuinroosters variëren. Ons assortiment standaardmaten wordt gemaakt van verzinkt staal, maar u kunt ook kiezen voor een aluminium of roestvrijstalen tuinrooster. Wij zetten de mogelijkheden voor u op een rij:

  • Staal (volbad verzinkt en/of gepoedercoat in uw gewenste RAL-kleur)
  • Aluminium (anodiseren)
  • Roestvrij staal (gebeitst en gepassiveerd)

Bent u geïnteresseerd in onze roosters? Neem dan gerust contact met ons op! Wij voorzien u graag van een passend advies over tuinroosters, bijvoorbeeld welke grondstof en behandeling het meest geschikt is voor uw situatie. U kunt bij ons altijd via de website een vrijblijvende offerte aanvragen, maar wij adviseren u ook graag telefonisch over onze tuinroosters.

Contactgegevens

Triwa Trapliften
Denemarkendreef 10
8447 SG Heerenveen

+31 (0)513-64 81 01
info@triwa.nl