Trappen Heerenveen

Trappen Heerenveen

Iedereen heeft wel bijna dagelijks te maken met trappen. In huis, op het werk, in de stad of bij vrienden. U kunt het zo gek niet bedenken, of er is wel ergens een trap aanwezig. Wanneer u op zoek bent naar een goede trap, voor welke functie en voor welke plek dan ook, kunt u bij Triwa op verschillende plekken in het land terecht. Wij hebben vestigingen in Arnhem, Zaandam en Heerenveen.

Zwembadtrap
Special traptreden

Triwa Heerenveen

Bij Triwa zijn we vooral gespecialiseerd in industriële en architectonische trappen. Beiden zijn natuurlijk ook gewoon toe te passen in uw droomhuis. Het is maar net wat uw smaak is. De meeste mensen komen bij ons voor zwembadtrappenlosse traptredenplatformtrappen, en tanktrappen. Dat is waar onze specialiteit ligt. Al deze trappen zijn volledig naar wens aan te passen. Bij een zwembadtrap kunt u bijvoorbeeld kiezen wat voor treden en buizen er gebruikt moeten worden. Natuurlijk zullen wij u altijd blijven adviseren over wat de beste keuze is. Het moet natuurlijk wel allemaal veilig blijven.

Service

Onze huisvestiging is te vinden in Heerenveen. Hier is ook van alles te bezichtigen, waardoor het wellicht makkelijker wordt om te beslissen hoe uw droomtrap eruit komt te zien. Natuurlijk zijn wij ook altijd telefonisch te bereiken om al uw vragen en wensen met u door te spreken. Daarvoor zijn wij in Heerenveen te bereiken op 0513-64 81 01. Het is ook mogelijk om ons te mailen op info@triwa.nl. Ook via deze weg zullen wij ons best doen om al uw vragen te beantwoorden.

RVS trap in hoog gebouw
    Je offerteaanvraag
    Je offerteaanvraag is leegTerug naar de website