Zaandam +31 (0)75-202 15 73 Heerenveen +31 (0)513-64 81 01 Arnhem +31 (0)26-3790393

Boomroosters

Bomen maken uw straat een stuk levendiger en gezelliger. Triwa biedt een breed assortiment aan beschermende boomroosters van topkwaliteit aan zowel particulieren als bedrijven en gemeenten.

Boomroosters bieden de juiste bescherming

Het gebruik van een boomrooster heeft vele voordelen. Zo beschermt een boomrooster de wortels en stam van de boom. Uiteraard laten onze boomroosters voldoende water en zuurstof door om de boom optimaal te kunnen laten leven. Een boomrooster beschermt niet alleen bomen, maar bijvoorbeeld ook voetgangers en spelende kinderen. Een boomrooster zorgt ervoor dat de boom gelijk is aan het straatniveau zodat er geen gevaarlijke situaties ontstaan.

Boomroosters op maat

Triwa biedt boomroosters in verschillende vormen en maten, maar levert ook maatwerk. Geen enkele boom en straat is tenslotte hetzelfde. Boomroosters worden gemaakt van staal, een sterk kwaliteitsmateriaal. Indien gewenst kan het stalen boomrooster worden gecoat met de door u gekozen RAL-kleur.

Wilt u meer informatie over boomroosters? U kunt vrijblijvend contact opnemen met onze medewerkers. Zij kunnen, indien gewenst, direct een vrijblijvende offerte opmaken voor u.

Informatie aanvragen

In de media

triwa afvalcontainers lift

Ons werkgebied

werkgebied triwa

Onderhoud en service

onderhoud en service

Wist u dat?

Convectorroosters zijn in ruim 70 verschillende houtsoorten leverbaar. Daarnaast in de materialen staal, aluminium en roestvrijstaal.
Lees Meer >>
 

Naast roosters vindt u een hoop meer bij Triwa. Kijk bij overige producten naar ons complete aanbod.
Lees Meer >>

Contact

Triwa Heerenveen | Denemarkendreef 10 | 8447 SG Heerenveen
Tel.: +31 (0)513-64 81 01
e-mail: info@triwa.nl

Volg ons!
  • Facebook
  • Twitter