Zaandam +31 (0)75-202 15 73 Heerenveen +31 (0)513-64 81 01 Arnhem +31 (0)26-3790393

Buitenopslag

offerte aanvraagVaak doet de noodzaak aan opslag buiten het eigenlijke bedrijfspand. Wanneer het milieugevaarlijke goederen betreft geldt tevens de verplichting tot het gebruik van lekopvang. Dat men hier omwille van hemelwater niet zomaar een opvangpallet kan gebruiken spreekt voor zich. In andere omstandigheden is het dan weer aangewezen om de producten voor oneigenlijk gebruik af te schermen. Daarom is er een zeer uitgebreid programma opslagbakken ontworpen dat niet alleen aan de strengste eisen voldoet, maar ook een zeer grote toegankelijkheid garandeert. De meeste oplossingen zijn van natuurlijke ventilatie voorzien.

De opslagbak hazard hut is geschikt voor 4 vaten en de job hut is door de hoogte geschikt voor 8 vaten. De safetypack en de safetypack plus zijn geschikt voor resp. 1 en 2x 200 liter vaten. Allen zijn geschikt om met een heftruck te verplaatsen. Voor de opslagbak safepack plus is er tevens een rolbaar frame vervaardigd om de bak eenvoudig te verplaatsen.

De poly collecter 110 is zowel met een stalen 200 liter vat als met een kunststof vat leverbaar en is tevens voorzien van een rolbaar onderstel en een universele trechter. Alle opslagmogelijkheden zijn vervaardigd van 100% UV polyethyleen. Voor verdere specificaties als afmetingen, volume, gewichten en belastingen kunt u contact met ons opnemen.

Informatie aanvragen

In de media

triwa afvalcontainers lift

Ons werkgebied

werkgebied triwa

Onderhoud en service

onderhoud en service

Wist u dat?

Convectorroosters zijn in ruim 70 verschillende houtsoorten leverbaar. Daarnaast in de materialen staal, aluminium en roestvrijstaal.
Lees Meer >>
 

Naast roosters vindt u een hoop meer bij Triwa. Kijk bij overige producten naar ons complete aanbod.
Lees Meer >>

Contact

Triwa Heerenveen | Denemarkendreef 10 | 8447 SG Heerenveen
Tel.: +31 (0)513-64 81 01
e-mail: info@triwa.nl

Volg ons!
  • Facebook
  • Twitter