Zaandam +31 (0)75-202 15 73 Heerenveen +31 (0)513-64 81 01 Arnhem +31 (0)26-3790393

Maasroosters

Bij Triwa kunt u terecht voor legio mogelijkheden met maasroosters. In ons standaardassortiment hebben wij stalen verzinkte maasroosters in een aantal standaardmaten. Buiten ons standaard aanbod voorzien wij u van maatwerk op het gebied van maasroosters. Daarbij kunt u denken aan roosters in verschillende maaswijdtes en diktes en met specifieke uitsnijdingen en uitsparingen.

Materiaal en behandeling maasroosters

Maasroosters leveren wij in verschillende materialen die gepaard gaan met verschillende behandelingen. De materialen die wij gebruiken zijn: staal, aluminium en roestvrij staal. In het onderstaande overzicht staan de behandelingen die bij de verschillende materialen horen op een rij:

  • Staal (volbad verzinkt en/of gepoedercoat in gewenste RAL-kleur)
  • Aluminium (anodiseren)
  • Roestvrij staal (gebeitst en gepassiveerd)

Voor het meest geschikte materiaal en de meest geschikte behandeling voor uw situatie kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met ons via het contactformulier op de website of telefonisch.

Maasroosters op maat

Bij Triwa kunt u te allen tijde een vrijblijvende offerte aanvragen voor de levering van maasroosters. Wij voorzien u dan van een advies waarbij we kijken naar uw specifieke situatie. Daarbij bieden we u de mogelijkheid om te kiezen voor antislipuitvoeringen en de mogelijkheid om materialen aan te laten lassen. Wij zorgen ervoor dat we tegemoet komen aan al uw wensen op het gebied van maasroosters!
 

Informatie aanvragen

In de media

triwa afvalcontainers lift

Ons werkgebied

werkgebied triwa

Onderhoud en service

onderhoud en service

Wist u dat?

Convectorroosters zijn in ruim 70 verschillende houtsoorten leverbaar. Daarnaast in de materialen staal, aluminium en roestvrijstaal.
Lees Meer >>
 

Naast roosters vindt u een hoop meer bij Triwa. Kijk bij overige producten naar ons complete aanbod.
Lees Meer >>

Contact

Triwa Heerenveen | Denemarkendreef 10 | 8447 SG Heerenveen
Tel.: +31 (0)513-64 81 01
e-mail: info@triwa.nl

Volg ons!
  • Facebook
  • Twitter