Zaandam +31 (0)75-202 15 73 Heerenveen +31 (0)513-64 81 01 Arnhem +31 (0)26-3790393

Palletscombinatie werkvloer

offerte aanvraagDoor de steeds toenemende druk op het milieu hebben veel landen het princiepe "de vervuiler betaald" in nationale wetgeving vertaald. De verplichting tot het gebruik van opvangbakken en kuilen zijn hier een goed voorbeeld van. Het opvangen van mogelijke lekken uit vaten, containers of tanks met gevaarlijke producten is uiteraard zeer belangrijk voor nu en later. Bovendien bespaart het op mogelijke boetes of saneringskosten die hoog kunnen oplopen. Voor het opvangen van vloeistoffen zijn de volgende producten ontwikkeld zoals onderstaande pallets en vloeistofdichte werkvloeren.

Divers aanbod aan pallets

De pallets zijn voorzien van roosters hebben diverse opvangcapaciteit. Andere onderdelen met betrekking tot afgebeelde werkvloeren zijn afdekzeilen om bij buitentoepassing hemelwater tegen te gaan en opritten om eenvoudig met een steekwagen of vattransporter de vloer te beladen. Wanneer meerdere werkvloeren tegen elkaar worden geplaatst kan een koppeling gebruikt worden om verschuiven te voorkomen. Alle producten worden vervaardigd van polyethyleen.

Ook leverbaar zijn overdekte pallets geschikt voor 2 of 4 vaten, eventueel met oprit.

Informatie aanvragen

In de media

triwa afvalcontainers lift

Ons werkgebied

werkgebied triwa

Onderhoud en service

onderhoud en service

Wist u dat?

Convectorroosters zijn in ruim 70 verschillende houtsoorten leverbaar. Daarnaast in de materialen staal, aluminium en roestvrijstaal.
Lees Meer >>
 

Naast roosters vindt u een hoop meer bij Triwa. Kijk bij overige producten naar ons complete aanbod.
Lees Meer >>

Contact

Triwa Heerenveen | Denemarkendreef 10 | 8447 SG Heerenveen
Tel.: +31 (0)513-64 81 01
e-mail: info@triwa.nl

Volg ons!
  • Facebook
  • Twitter