Zaandam +31 (0)75-202 15 73 Heerenveen +31 (0)513-64 81 01 Arnhem +31 (0)26-3790393

Tuinroosters

Tuinroosters kunnen op veel verschillende manieren worden ingezet. Daarbij kunt u denken aan tuinroosters als hekwerk met roosterdeur, looppad, boomrooster, vijverbrug of vijverafdekking. Bij Triwa voorzien wij u van een breed assortiment tuinroosters in diverse uitvoeringen en gemaakt van verschillende grondstoffen.

Soorten tuinroosters

Bij Triwa beschikken we over een breed assortiment standaardmaten tuinroosters, maar daarnaast leveren wij ook maatwerk. Daarbij kunt u denken aan verschillende diktes en maaswijdtes en het aanlassen van andere materialen. Ook voorzien wij in de antislipuitvoeringen van de tuinroosters. Tuinrooster die wij zoal leveren zijn:

Grondstof en nabehandeling tuinroosters

Maar ook in de grondstoffen en behandeling daarvan kunnen de tuinroosters variëren. Ons assortiment standaardmaten wordt gemaakt van verzinkt staal, maar u kunt ook kiezen voor een aluminium of roestvrijstalen tuinrooster. Wij zetten de mogelijkheden voor u op een rij:

  • Staal (volbad verzinkt en/of gepoedercoat in uw gewenste RAL-kleur)
  • Aluminium (anodiseren)
  • Roestvrij staal (gebeitst en gepassiveerd)

Bent u geïnteresseerd in onze roosters? Neem dan gerust contact met ons op! Wij voorzien u graag van een passend advies over tuinroosters, bijvoorbeeld welke grondstof en behandeling het meest geschikt is voor uw situatie. U kunt bij ons altijd via de website een vrijblijvende offerte aanvragen, maar wij adviseren u ook graag telefonisch over onze tuinroosters.

Informatie aanvragen

In de media

triwa afvalcontainers lift

Ons werkgebied

werkgebied triwa

Onderhoud en service

onderhoud en service

Wist u dat?

Convectorroosters zijn in ruim 70 verschillende houtsoorten leverbaar. Daarnaast in de materialen staal, aluminium en roestvrijstaal.
Lees Meer >>
 

Naast roosters vindt u een hoop meer bij Triwa. Kijk bij overige producten naar ons complete aanbod.
Lees Meer >>

Contact

Triwa Heerenveen | Denemarkendreef 10 | 8447 SG Heerenveen
Tel.: +31 (0)513-64 81 01
e-mail: info@triwa.nl

Volg ons!
  • Facebook
  • Twitter