Stalen trappen Overijssel

Stalen trappen in Overijssel kopen

Bent u op zoek naar een gerenommeerd aanbieder van stalen trappen in Overijssel? Triwa helpt u graag verder! Wij kunnen stalen trappen op maat voor u fabriceren, waardoor deze naadloos aan zullen sluiten op uw wensen en behoeftes. Stalen trappen worden niet alleen in bedrijfspanden gebruikt, bijvoorbeeld als een noodtrap langs de buitenzijde van het pand, maar ook door particulieren. Een stalen trap geeft de woning een hele industriële look. Iets wat past bij de laatste trends op het gebied van interieur. Met welk doel bent u op zoek naar een op maat gemaakte stalen trap?

Uw opties bij stalen trappen in Overijssel

Triwa biedt u verschillende opties, wanneer u verschillende stalen trappen in Overijssel met elkaar vergelijkt. Kies bijvoorbeeld tussen een rechte steektrap, een kwartslagtrap of een zogenaamde spiltrap. De stalen trappen kunnen in verschillende maten geleverd worden. Daarbij kunt u verschillende materialen met elkaar combineren. Een stalen trap in een winkelpand wilt u wellicht combineren met glazen panelen aan de zijkanten. Daar waar de stalen trap die als noodtrap gebruikt wordt naast uw pand gemaakt zou moeten zijn van uitsluitend roestvrijstaal.

Advies over aankoop stalen trappen in Overijssel

Vindt u het lastig om een keuze te maken uit de verschillende opties en configuraties die we u bieden bij de aankoop van stalen trappen in Overijssel? Wilt u persoonlijk advies over de samenstelling van de trap die het beste past bij de door u beoogde toepassing hiervan? Neem in beide gevallen eens contact met ons op. We helpen u graag tot een weloverwogen keuze te komen bij de aanschaf van een stalen trap.

Contactgegevens

Triwa Trapliften
Denemarkendreef 10
8447 SG Heerenveen

+31 (0)513-64 81 01
info@triwa.nl